Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix annoncerer ‘Halston’ med Ewan McGregor

Netflix annoncerer ‘Halston’ med Ewan McGregor

26/04/2021 | Flixfilm

Halston Ewan McGregor NetflixDen 14. maj har streamingtjenesten Netflix premiere på en helt ny mini-serie fra den anerkendte serieskaber Ryan Murphy (‘American Horror Story’, ‘The Politician‘, ‘Ratched‘).

‘Halston’ er navnet på serien, som har den prisvindende skuespiller Ewan McGregor (‘Trainspotting’, ‘Obi-Wan Kenobi’) i hovedrollen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelse, som samtidig kan løfte sløret for de første billeder, som kan ses nederst i artiklen.

Miniserien ‘Halston’ følger den legendariske modedesigner (Ewan McGregor), som skaber et verdensomspændende modeimperium, der er synonymt med luksus, sex, status og berømmelse.

Det definerer bogstavelig talt den æra han lever i – 1970’erne og 80’erne – indtil nogen forsøger at få fingre i imperiet og tvinger ham til at kæmpe for kontrol over hans mest dyrebare aktiv … selve navnet Halston.

LÆS OGSÅ:   Skaberne af 'Cobra Kai' klar med hæsblæsende actionkomedie: 'Obliterated'

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien er naturligvis baseret på sande begivenheder der omkransede modeskaberen Roy Halston Frowicks liv, der døde i 1990 som 57 årig.

Foruden McGregor medvirker også Bill Pullman, Rory Culkin, Vera Farmiga og Gian Franco Rodriguez i serien.

‘Halston’ er som nævnt en mini-serie på 5 episoder, og der kommer forventeligt ikke flere episoder, så der er tale om en afsluttende historie.

Se ‘Halston’ på Netflix Danmark den 14. maj.

HALSTON 105 Unit 00157RC

11
Skriv kommentar