Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer ‘Halston’ med Ewan McGregor

Netflix annoncerer ‘Halston’ med Ewan McGregor

26/04/2021 | Flixfilm

Halston Ewan McGregor NetflixDen 14. maj har streamingtjenesten Netflix premiere på en helt ny mini-serie fra den anerkendte serieskaber Ryan Murphy (‘American Horror Story’, ‘The Politician‘, ‘Ratched‘).

‘Halston’ er navnet på serien, som har den prisvindende skuespiller Ewan McGregor (‘Trainspotting’, ‘Obi-Wan Kenobi’) i hovedrollen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelse, som samtidig kan løfte sløret for de første billeder, som kan ses nederst i artiklen.

Miniserien ‘Halston’ følger den legendariske modedesigner (Ewan McGregor), som skaber et verdensomspændende modeimperium, der er synonymt med luksus, sex, status og berømmelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det definerer bogstavelig talt den æra han lever i – 1970’erne og 80’erne – indtil nogen forsøger at få fingre i imperiet og tvinger ham til at kæmpe for kontrol over hans mest dyrebare aktiv … selve navnet Halston.

LÆS OGSÅ   'Copenhagen Cowboy' - Se første teaser til Nicolas Winding Refns Netflix-serie

Historien er naturligvis baseret på sande begivenheder der omkransede modeskaberen Roy Halston Frowicks liv, der døde i 1990 som 57 årig.

Foruden McGregor medvirker også Bill Pullman, Rory Culkin, Vera Farmiga og Gian Franco Rodriguez i serien.

‘Halston’ er som nævnt en mini-serie på 5 episoder, og der kommer forventeligt ikke flere episoder, så der er tale om en afsluttende historie.

Se ‘Halston’ på Netflix Danmark den 14. maj.

HALSTON 105 Unit 00157RC

11Skriv kommentar