Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer ny dramaserie: The OA

Netflix annoncerer ny dramaserie: The OA

06/03/2015 | Flixfilm

Netflix fortsætter deres ekspansion af originalt indhold med en helt ny dramaserie, der har den amerikanske skuespiller Brit Marling (Babylon, I Origins) i hovedrollen. Serien The OA bliver på 8 episoder og får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2016.

The OA instrueres af Zal Batmanglij (Sound of my Voice, The East) og Brit Marling har været med til at skrive manuskriptet til serien. Dede Gardner og Jeremy Kleiner fra Plan B (begge producere på den Oscar-vindende 12 Years of Slave) og Michael Sugar fra Anonymous Content (True Detective, The Knick) vil være executive producere på serien sammen med Marling og Batmanglij.

Der er intet sluppet ud om hvad serien kommer til at omhandle, men det amerikanske medie Deadline mener at vide, at The OA vil indholde mystiske elementer.

Selvom navnene Brit Marling og Zal Batmanglij umiddelbart ikke virker bekendte, er de begge ret anerkendte for deres involvering i uafhængige film og er flere gange blevet repræsenteret på filmfestivalen Sundance.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i oktober

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er begejstrede for at være streamingtjenesten, der får den første tv-serie som Brit og Zal skaber sammen,” udtaler Cindy Holland, Vice President of Original Content hos Netflix. “Uanset om de er foran eller bag kameraet, er deres kreativitet altid fængslende.”

“Brit Marling og Zal Batmanglij er unikke fortællere, der hele tiden forsøger at skubbe grænserne og udnytte mulighederne for at skabe utroligt indhold. Vi er så glade for at være en del af The OA, “siger Plan B Entertainment.

Se The OA på Netflix Danmark i 2016.Skriv kommentar