Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer ny original serie ‘Dogs of Berlin’

Netflix annoncerer ny original serie ‘Dogs of Berlin’

20/05/2017 | Flixfilm

Netflix fortsætter deres investeringer i europæisk indhold og kan således offentliggøre den nye originale Netflix-serie ‘Dogs of Berlin’, som er på tysk.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Dogs of Berlin’ fortæller historien om to politidetektiver i Berlin, der bliver et makkerpar mod deres vilje – og bliver tvunget ind i underverdenen i Berlin, som konfronterer dem med deres egne menneskelige svagheder og kriminelle aktiviteter – og i en endelig beslutning om hvilken side af loven de faktisk er på.

Serien er den anden originale serier som Netflix laver på tysk. Den første annoncerede hedder ‘Dark‘, som får premiere senere på året.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 16 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det moderne krimidrama ‘Dogs of Berlin’ er skabt af den prisbelønnet filmskaber Christian Alvart (Antibodies, Case 39, Pandorum), der har arbejdet både i Tyskland og Hollywood.

“Christian Alvart er en fremragende historiefortæller og instruktør, som ved hvordan man laver spektakulær og gribende underholdning. Vi er begejstret for at han vil realisere den anden Netflix-serie, som bliver skrevet, produceret og filmet i Tyskland.

‘Dogs of Berlin’ bliver på 10 episoder og får premiere på Netflix Danmark i 2018.
Skriv kommentar