Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer ny originalserie; Love

Netflix annoncerer ny originalserie; Love

17/09/2014 | Flixfilm

netflix serier love premiere dkEn ny, frisk og sjov serie om moderne parforhold er på vej til Netflix. Serien, der hedder Love er skabt af Judd Apatow, Paul Rust og Lesley Arfin, og forventes at få premiere til sommer 2016.

Seriens hovedroller spilles af Paul Rust (Inglourious Basterds, I Love You, Beth Cooper) og Gillian Jacobs (Community, Walk of Shame), der som par skal kæmpe med intimitet, engagement og andre ydmygelser et parforhold byder på, men som alle helst vil undgå.

Der er indtilvidere planlagt to sæsoner af Love, hvoraf den første bliver på 10 episoder, mens sæson 2 bliver på 12 episoder. Sæson 1 får premiere i 2016 og den efterfølgende sæson kommer på Netflix året efter. Hvert afsnit får iøvrigt en varighed på 30 minutter.

Love er skabt af Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up), Paul Rust og Lesley Arfin (Brooklyn 99, Girls), mens Brent Forrester (The Office (US), The Simpsons) er producer.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'The Umbrella Academy' sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

“Judd Apatow har en unik stemme, der formår at være dejlig, indsigtsfuld og chokerende – ofte på samme tid,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. “Sammen med Paul og Lesley, bringer han denne moderne komedie op på et helt nyt niveau af smerte og ekstase.”

“Jeg er så spændt på at komme til at arbejde med Paul og Lesley på dette projekt,” siger Judd Apatow. “Netflix har været støttende på alle måder, som jeg ikke i min vildeste fantasi kunne drømme om.”

Love har premiere på Netflix Danmark til sommer 2016.
Skriv kommentar