Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer ny ‘Royalteen’-film: ‘Royalteen: Princess Margrethe’

Netflix annoncerer ny ‘Royalteen’-film: ‘Royalteen: Princess Margrethe’

05/10/2022 | Flixfilm

For lidt over en måned siden havde Netflix premiere på den norske ungdomsfilm ‘Royalteen‘ og nu kan streamingtjenesten afsløre, at en efterfølger er på vej.

Den har fået titlen ‘Royalteen: Princess Margrethe’ og er baseret på Royalteen Prince Charming, den anden bog i den anmelderroste ungdomsnovelleserie ‘Royalteen’ aka ’Det halve kongerige’ af Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsen.

Det skriver Netflix i en pressmeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten kan endvidere afsløre, at danske Sammy Germain Wadi har en bærende rolle i ‘Royalteen: Princess Margrethe’ som Prins Alexander, mens han får følgeskab af Elli Müller Osborne (Prinsesse Margrethe), Amalie Sporsheim (Ingrid), Filip Bargee Ramberg (Arnie), Ines Høysæter Asserson (Lena) med flere.

Da sidste års skolebal endte med et stort drama for prinsesse Margrethe, må hun nu passe godt på hemmeligheden om, hvad der skete med hende for ikke at bringe skam over den norske kongefamilie.

LÆS OGSÅ   'Outer Banks' sæson 4 er allerede på vej

Da hun hører nyheder om, at den danske kongefamilie planlægger et besøg, ser Margrethe det som en mulighed for endelig at møde prins Alexander, som hun har chattet med i flere måneder.

Som familiedramaet begynder at hobe sig op i den norske kongefamilie, må Margrethe finde sit fodfæste – ikke bare som en stærk og magtfuld prinsesse, men også som en ung kvinde i sin søgen efter kærlighed.

Den første film blev instrueret af Per Olav Sørensen (‘Quicksand – Størst af alt’), men han har overladt instruktørarbejdet på efterfølgeren til Ingvild Søderlund (‘Battle – Freestyle’), som har stor erfaring med at arbejde med unge talenter.

Premieredatoen for ‘Royalteen: Prinsesse Margrethe’ er endnu ikke offentliggjort.Skriv kommentar