Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix præsenterer ny svensk komediefilm; ‘One More Time’

Netflix præsenterer ny svensk komediefilm; ‘One More Time’

06/07/2022 | Flixfilm
DSC0053 Robert Eldrim

Foto: Robert Eldrim / Netflix

Mens at Netflix helt har droppet at lave film og serier i Danmark, så har streamingtjenesten fuld tryk på kedlerne på den anden side af vandet.

Netflix kan nemlig nu annoncere den nye svenske komediefilm ‘One More Time’, med svenske Hedda Stiernstedt (‘Beforeigners’, ‘The Restaurant’) i hovedrollen.

Filmen handler om den 40-årige Amelia (Stiernstedt), der bliver ramt af en bus på sin fødselsdag.

Da hun åbner øjnene, vågner hun op i år 2002 på sin 18-års fødselsdag, og får dermed chancen for at genopleve sit livs bedste dag og skabe det liv, som hun havde håbet på.

Men da hun bliver ved med at vågne op til den samme dag, igen og igen, bliver hun nødt til at finde ud af, hvad hun skal ændre for at kunne forlade fortiden og vende tilbage til nutiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Hedda Stiernsted, som spiller hovedrollen som Amelia, siger: ”Jeg glæder mig meget til at dette projekt bliver ført ud i livet. Timingen for et tilbageblik på begyndelsen af 2000’erne føles helt rigtigt samt at dykke ned i en æra forbundet med så meget glæde. Jeg arbejder sammen med talentfulde Jonatan Etzler og en fantastisk gruppe af dygtige skuespillere. Vi har det så sjovt, når vi arbejder sammen, og det tror jeg, man vil kunne mærke på det færdige resultat.”

Den svensksprogede komediefilm er skrevet af Tove Forsman og Sofie Forsman (‘Young Royals’, ‘The Playlis’t) og instrueret af Jonatan Etzler, som har vundet Student Academy Award for kortfilmen ‘Get Ready With Me’.

One More Time får global premiere på Netflix i 2023.
Skriv kommentar