Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix annoncerer premieredato på sidste afsnit af ‘Sense8’

Netflix annoncerer premieredato på sidste afsnit af ‘Sense8’

28/04/2018 | Flixfilm

Det uigenkaldeligt sidste afsnit af Netflix-serien ‘Sense8’ får premiere på Netflix Danmark den 8. juni.

Det har den amerikanske streamingtjeneste netop offentliggjort.

Serien, som er skabt af The Wachowskis (‘The Matrix’) og J. Michael Straczynsky (‘Babylon 5’), blev oprindelig droppet af Netflix sidste år efter blot to sæsoner, men efter pres fra fans valgte streamingtjenesten at give serien et sidste 2-timer langt finaleafsnit.

Selvom at finaleafsnittet, som lander den 8. juni, viser sig at blive en enorm succes hos streamingtjenestens medlemmer, så virker det meget usandsynligt at serien kan blive genoplivet efter at være blevet droppet. Man skal dermed forvente, at dette blive det uignekaldelige sidste man kommer til at se til seriens 8 hovedpersoner.

Netflix har ikke afsløret detaljer om plottet, men seriens skuespillere har tidligere fortalt, at afsnittet byder på en tilfredsstillende og endegyldig afslutning, som vil besvare mange af de spørgsmål som seriens fans ligger inde med.

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Artiklen fortsætter under annoncen

Sci-fi-serien ‘Sense8’ følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted. Ikke blot skal de finde ud af hvad der er sket med dem og bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, men de skal også kæmpe med en organisation, som vil fange og dræbe dem.

Se ‘Sense8‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar