Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer rollelisten til første franske originale serie

Netflix annoncerer rollelisten til første franske originale serie

11/07/2015 | Flixfilm

Netflix offentliggjorde forleden hovednavnene, der er med på rollelisten i den kommende originale serie Marseille; en fortælling om magt, korruption og forløsning i de rige kulisser i den franske havneby. Og det er et stærkt felt af skuespillere, der står til at følge op på tidligere Netflix-successer som House of Cards og Orange is the new black.

Golden Globe-vinder Gérard Depardieu, bl.a. kendt fra klassikere som Going places, The last Metro og Cyrano de Bergerac, spiller hovedrollen, mens også stærke franske navne som Benoît Magimel (The Piano Teacher, Intimate Enemies og La tête haute), Géraldine Pailhas (Le Garçu , L’Adversaire og Young & Beautiful), Nadia Farès (Love in the Strangest Way, The Crimson Rivers og The Nest) samt Pascal Elso og Gérard Meylan har fundet vej til Marseille.

Marseille tager udgangspunkt i historien om Robert Taro, der var byens borgmester for 25 år siden. Det kommende valg til posten udspiller sig dog dramatisk, da begge kandidater nægter at lade sig overvinde. Dette kaster kampen om borgmesterposten ud i en nådesløs situation hvor både politikere, fagforeninger og narkobaroner spiller sig på banen.

LÆS OGSÅ   Tour de France 2022 triller ind på Netflix

Serien er skabt og skrevet af Dan Franck, der tidligere har stået bag La Séparation (Adskillelsen) og serien Les hommes de l’ombre. Seriens to første afsnit vil blive instrueret af Florent-Emilio Siri og Samuel Benchetrit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marseille bliver på 8 episoder og forventes at få premiere på Netflix Danmark i løbet af 2016.
1 kommentar til Netflix annoncerer rollelisten til første franske originale serie

  1. Annette - kl. 22:37, 01-03-2016:

    Super, måske man kunne være så heldig, at de også gjorde Un Village Francais tilgængelig på den danske Netflix og ikke kun på de frankofone Netflix …

Skriv kommentar