Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer sin første skandinaviske thriller-serie; The Rain

Netflix annoncerer sin første skandinaviske thriller-serie; The Rain

26/10/2016 | Flixfilm

netflix logo 2JPGNetflix har bestilt første sæson af den skandinaviske thriller-serie, The Rain, som produceres af Miso Film, der også står bag de skandinaviske successerier Den som dræber, Dicte, 1864, Frikjent og Modus.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

The Rain er skabt af den danske trio, Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag), Esben Toft Jacobsen (Den Kæmpestore bjørn, Fjerkongens rige) og Christian Potalivo (Grisen, The New Tenants, Lang historie kort). Serien skrives af Jannik Tai Mosholt, der også fungerer som showrunner på serien sammen med producer Christian Potalivo.

The Rain, der er den første originale Netflix-produktion fra Skandinavien, får premiere på Netflix globalt i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ti år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, begiver et ungt søskendepar sig ud på en søgen efter sikkerhed. Med intet mere end deres fars noter om virussen og den nye verdens faremomenter som deres eneste ledetråd påbegynder de to søskende en farefuld rejse gennem landet, hvor de tilslutter sig en gruppe unge mennesker, der ligeledes har overlevet virussen. I mødet med alvorlige farer bliver gruppen hurtigt klar over, at den største trussel ikke kommer udefra – men derimod indefra.

Jannik Tai Mosholt siger: “Jeg er interesseret i at undersøge, hvordan vi mennesker ville reagere, hvis civilisationen, som vi kender den, en dag forsvinder. Og jeg ønsker i særdeleshed at se det fra de unges synspunkt. Dem der er for unge til at forstå, hvad der foregår, når alt og alle omkring dem forsvinder, og som derfor er nødt til at finde ud af, hvem de er, og hvem de ender ud med at være. Overordnet set handler The Rain om håb, og om at finde noget at håbe på og kæmpe for, når det ser allermest sort ud. Det er en fortælling om ansvar, og om hvorvidt overlevelse er baseret på individet eller gruppen. Det er en fortælling om at opleve noget for allerførste gang i en verden, hvor der ikke er nogen, der guider dig til, hvad du skal gøre. Kærlighed, had, sorg, glæde og håb.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Battle: Freestyle'

“Miso Film er særdeles stolte over at skulle producere den første originale serie fra Netflix i Skandinavien. Vi har haft stort fokus på high-end dramaserier, siden vi etablerede selskabet i 2004, og vores samarbejde med Netflix om The Rain er en milepæl for Miso Film,” siger Peter Bose, producer og administrerende direktør hos Miso Film.

“Vi er beærede over at arbejde med Jannik, Christian og Miso, som alle i høj grad har bidraget til fremgangen for skandinavisk tv i løbet af de seneste par år,” siger Erik Barmack, VP of International original series hos Netflix, og fortsætter “Og vi tror på, at Netflix udgør den perfekte globale platform til at fremvise deres talenter.”

The Rain kan ses på Netflix Danmark i 2018.
1 kommentar til Netflix annoncerer sin første skandinaviske thriller-serie; The Rain

  1. Simon Poulsen - kl. 09:43, 05-04-2017:

    Ved man hvem der spiller de to søskende?

Skriv kommentar