Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix arbejder på ny storserie med David Fincher

Netflix arbejder på ny storserie med David Fincher

22/12/2015 | Flixfilm

mindhunterDavid Fincher, instruktøren af Netflix-serien House of Cards, Fight Club, Gone Girl m.m., har angiveligt indgået et nyt samarbejde med streamingtjenesten Netflix om en ny storserie kaldet Mindhunter. Det rapporterer adskillige amerikanske medier.

Foruden David Fincher, som vil instruere serien, er den Oscar-vindende skuespiller Charlize Theron også involveret i produktionen, da hun tilsyneladende ejer rettighederne til bogen Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit af John Douglas og Mark Olshanker, som serien vil blive baseret på.

Forfatteren John Douglas arbejdede i mange år hos FBI hvor han jagtede nogen af de mest berygtede og kendte seriemordere og voldtægtsforbrydere ved at udvikle personlighedsprofiler således han kunne fange dem. For at kunne udvikle disse profiler interviewede og studerede Douglas mange seriemordere gennem sin 25-årige lange karriere, heriblandt James Earl Ray, Ted Bundy og Charles Manson.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'The Umbrella Academy'

Mindhunter er oprindeligt blevet udviklet af HBO og har været mere end fem år undervejs. Joe Penhall, som bl.a har skrevet manuskriptet til den post-apokalyptiske film The Road, er blevet sat til at omdanne bogen til tv-serie.

Hvis serien bliver en realitet, så er det ikke første gang instruktøren David Fincher kommer til at berøre emnet. I sine tidligere film Se7en og Zodiac var det nemlig også frygtindgydende seriemordere, der var omdrejningspunktet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har afvist at kommentere på nyheden, men vi følger naturligvis op på historien, hvis der slipper nye informationer ud.
Skriv kommentar