Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix arbejder på ny udgave af Hænderne Fulde

Netflix arbejder på ny udgave af Hænderne Fulde

06/04/2015 | Flixfilm

44263_18Den amerikanske komedieserie Hænderne Fulde – eller på engelsk Full House, der blev vist på tv i 1987-95, kommer måske snart i en ny udgave på Netflix. Flere medier skriver at streamingtjenesten Netflix er interesseret i at lave en ny moderne version af serien kaldet Fuller House.

Streamingtjenesten har ikke bekræftet oplysningerne endnu, men skuespillerne Candace Cameron Bure og Andrea Barber, der i den originale serie var henholdsvis DJ Tanner og Kimmy Gibbler, vil øjensynligt have hovedrollerne i den nye udgave. Bob Saget, John Stamos og Dave Coulier – aka Danny, Jesse, og Joey vil have adskillige gæsteoptrædener, mens det stadig er usikkert om Mary-Kate og Ashley Olsen vil medvirke igen.

Fuller House vil dermed fokusere på den ældste datter DJ Tanner og hendes naboveninde Kimmy Gibbler. Hvad omdrejningspunkt yderligere bliver er der endnu ingen meldinger om.

LÆS OGSÅ   Danske stjerner med i 'Love & Anarchy' sæson 2

De originale skuespillere fra Full House har flere gange over de seneste år været samlet i forskellige anledninger. Seneste var de samlet i forbindelse med en yoghurt-reklame, som blev vist under Super Bowl finalen i 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil naturligvis skrive her på Flixfilm.dk hvis der dukker nye oplysinger op eller hvis Netflix går ud og bekræfter deres involvering i genoplivningen af Full House.
Skriv kommentar