Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bekræfter animationsserie fra manden bag ‘Futurama’ og ‘The Simpsons’

Netflix bekræfter animationsserie fra manden bag ‘Futurama’ og ‘The Simpsons’

27/07/2017 | Flixfilm

‘Disenchantment’ er navnet på en helt ny animeret komedie-/fantasyserie for voksne som Matt Groening, skaberen af de populære serier ‘The Simpsons’ og ‘Futurama’, vil lave eksklusivt til Netflix.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Flixfilm.dk skrev allerede i januar 2016 om samarbejdet med Matt Groening, men det er først nu – halvandet år efter – at streamingtjenesten kan bekræfte planerne.

Den nye animationsserie udspiller sig i middelalderkongeriget Dreamland og følger en fordrukken prinsesse og hendes to følgesvende, Elfo og Luci. Sammen støder de på en bred vifte af væsner; trolde, dværge, harpyer og mange andre idiotiske mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har bestilt 20 episoder af serien og de første 10 afsnit får premiere i løbet af 2018.

LÆS OGSÅ   Se traileren til den danske serie 'Skruk'

– “‘Disenchantment’ handler om liv og død, kærlighed og sex, og hvordan man kan blive ved med at grine i en verden fuld af lidelse og idioter, uanset hvad troldmænd og andre fjolser fortæller dig”, udtaler Matt Groening i pressemeddelelsen.

Stemmerne i ‘Disenchantment’ vil blive leveret af blandt andet Abbi Jacobson (‘Broad City’), Nat Faxon (‘The CLeveland Show’), Eric Andre (‘Man Seeking Woman’), John DiMaggio (‘Futurama’), Billy West (‘Futurama’) og Maurice LaMarche (‘Futurama’).

Se ‘Disenchantment’ på Netflix Danmark i 2018




Skriv kommentar