Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter Arrested Development sæson 5

Netflix bekræfter Arrested Development sæson 5

10/08/2014 | Flixfilm

arrested development netflix danmarkInternettet har det seneste år været fyldt med rygter om hvorvidt komedieserien Arrested Development ville vende tilbage for en femte sæson, men intet er tidligere blevet bekræftet. Nu har Netflix og Will Arnett, som er en af seriens velkendte skuespillere, imidlertid taget bladet fra munden og begge bekræfter at der kommer en Arrested Development sæson 5.

Streamingtjenesten Netflix var de første til at bekræfte den nye sæson da indholdschefen Ted Sarandos forleden udtalte til USA Today, at der helt sikkert vil komme en ny sæson, men han kunne ikke sige hvornår.

Forleden troppede Will Arnett, der spiller den famøse tryllekunstner Gob, så op hos Jimmy Fallon og bekræftede de verserende rygter direkte på TV. Se klippet nederst.

Det er dermed nu helt sikkert at Arrested Development vender tilbage på Netflix.

Det forlyder, at alle seriens originale skuespillere skulle være klar på endnu en sæson, men da de fleste har gang i hver deres karriere, begynder optagelserne til sæson 5 først til sommer næste år. Netflix vil gerne have skuespillerne samlet, da sæson 4 modtog en del kritik for, at der næsten ikke var nogle scener hvor alle skuespillerne var samlet.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrested Development er en original komedieserie fra Netflix, som oprindeligt blev vist på FOX, men da tv-kanalen droppede serien, valgte filmtjenesten for få år siden, at købe rettighederne og lavede dermed en fjerde sæson, som fik premiere i maj 2013. Blandt seriens medvirkende finder man Jason Bateman, Michael Cera, Will Arnett, Portia de Rossi og Tony Hale.
Skriv kommentar