Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter ‘Firefly Lane’ sæson 2

Netflix bekræfter ‘Firefly Lane’ sæson 2

27/05/2021 | Flixfilm

FireflyLane Season1 Episode4 00 04 33 09RStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at dramaserien ‘Firefly Lane’ om de to bedste veninder Tully (Katherine Heigl) og Kate (Sarah Chalke) er blevet fornyet med en sæson 2.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelese, mens skuespillerne løftede sløret for nyheden på et Zoom-kald, som kan ses og høres nederst i artiklen.

Første sæson af ‘Firefly Lane’ havde premiere den 3. februar og annonceringen kommer således næsten 4 måneder efter hvilket må siges at være lidt atypisk for Netflix. Oftest fornyer streamingtjenesten serier baseret på deres præstation i løbet af de første 30 dage. Serien lå dog på top 10 i flere uger i mange lande.

Serien, som er baseret på romanen fra Kristin Hannah, handler om de to veninder Tully og Kate, der i en alder af 14 år bliver bedste venner – selvom at de ikke kunne være mere forskellige.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til 'Rebel Moon — The Director's Cut'

Tully er den frække og dristige pige, mens Kate er meget generet. En tragedie tvinger dem dog til at holde sammen og derefter bliver de for evigt bedste venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

I mere end 30 år oplever de sammen medgang og modgang, skuffelse og glæde, indtil de står overfor deres ultimative test.

Se første sæson af ‘Firefly Lane‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar