Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter flere sæsoner af Narcos

Netflix bekræfter flere sæsoner af Narcos

06/09/2016 | Flixfilm

narcos nye afsnit netflixDet er ikke længe siden at Netflix havde premiere på Narcos sæson 2, men nu kan streamingtjenesten allerede afsløre at der også kommer en sæson 3 og 4 af serien. Dermed er hele to nye sæsoner på vej, hvoraf Narcos sæson 3 vil få premiere i 2017. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I de første to sæsoner af Narcos har vi som bekendt fulgt op og nedturene for Pablo Escobar (Wagner de Moura), der var lederen af Medellín-kartellet, og hvorledes historien udspiller sig i de nye afsnit er dermed usikkert. Det amerikanske magasin EW mener at vide, at de kommende sæsoner vil have Cali-kartellet som udgangspunkt.

Cali-kartellet distancerede sig hurtigt fra Pablo Escobar og var aktive helt til 1998. De havde blandt andet æren af at introducere Europa for kokain og kontrollerede på et tidspunkt 90% af markedet.

LÆS OGSÅ:   Skaberne af 'Cobra Kai' klar med hæsblæsende actionkomedie: 'Obliterated'

José Padilha (Elite Squad, RoboCop) og Eric Newman (Children of Men) indtager igen roret som executive producers på de to kommende sæsoner af Narcos. Eric Newman har endvidere tidligere udtalt, at showet omhandlede narkotika og ikke Pablo Escobar; “Narcos handler om kokain og kokain fortsætter uden Escobar. Der er en grund til at vi kaldte dette show Narcos og ikke Pablo Escobar.”

Se sæson 1 og 2 af Narcos i dag på Netflix Danmark. Serien kan ses i Ultra HD 4K.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar