Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bekræfter Marco Polo sæson 2

Netflix bekræfter Marco Polo sæson 2

07/01/2015 | Flixfilm

marco polo netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at der kommer en fortsættelse til serien Marco Polo og den nye sæson bliver på 10 episoder.

Marco Polo, det medrivende eventyr, der følger den berømte opdagelsesrejsendes bedrifter i Kublai Khans imperium i det 13. århundredes Kina, vender nu tilbage til glæde for Netflix verden over og skaberen John Fusco er med igen i samarbejde med executive producer Dan Minahan (Game of Thrones). De Oscar-nominerede instruktører Joachim Rønning og Espen Sandberg (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), som stod bag de to første episoder i første sæson, fungerer også som executive producere i den nye sæson.

Hvor eventyret om Marco Polo tager os hen i sæson 2 er ikke oplyst, men det ligger klart at alle seriens skuespillere vender tilbage i den nye sæson og der er således gensyn med bl.a. Lorenzo Richelmy som Marco og Benedict Wong, Joan Chen og Chin Han.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 25 – 2022)

Modtagelsen af serien om den berømte opdagelsesrejsende var lidt blandet, da mange medier sammenlignede den med HBO-serien Game of Thrones hvormed Marco Polo ikke var på samme højde og selve historien i Marco Polo blev ikke opfattet som særlig unik. Ikke desto mindre har Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, udtalt at serien er blevet godt modtaget af Netflix-medlemmerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke annonceret hvornår Marco Polo sæson 2 får premiere, men det kan antages at de nye episoder får premiere i samme måned som første sæson blev tilgængelig. Det er nemlig samme tidsramme som tidligere Netflix-serier har benyttet. Marco Polo sæson 1 havde premiere på Netflix i december 2014.
3 kommentarer til Netflix bekræfter Marco Polo sæson 2

 1. jens baggesen - kl. 15:12, 09-12-2015:

  Hvilken dato kan Marco Polo, sæson 2, ses på netflix ?
  mvh Jens

 2. Boerge - kl. 22:02, 22-12-2015:

  HvIlKeN dAtO?

 3. Kim Nielsen - kl. 18:54, 01-07-2016:

  I følge IMDb, så er det 1. Juli 2016

Skriv kommentar