Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bekræfter ny Full House-serie

Netflix bekræfter ny Full House-serie

21/04/2015 | Flixfilm

I starten af april skrev vi på Flixfilm.dk, at streamingtjenesten Netflix arbejdede på en ny udgave af komedieserien Full House (Hænderne Fulde) fra 1987. På daværende tidspunkt var det blot rygter, men nu har Netflix bekræftet i en pressemeddelelse, at den nye serie, kaldet Fuller House, får premiere i 2016.

Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin og Andrea Barber, som i den originale Full House var henholdsvis DJ Tanner, Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler, har hovedrollerne i Fuller House, mens John Stamos (Jesse) vil være gæst.

Netflix er på nuværende tidspunkt i forhandlinger med seriens øvrige skuespillere; Bob Saget, Mary-Kate og Ashley Olsen, Dave Coulier og Lori Loughlin om gæste optrædener.

Fuller House betegnes som en efterfølger til Full House, hvor D.J. Tanner er gravid og fraskilt, mens hendes yngre søster Stephanie Tanner og alenemor Kimmy Gibbler kommer hende til undsætning og flytter ind hos hende, hvor de skal hjælpe hende med at holde styr på D.J.’s to drenge – rebellen J.D og neurotikeren Max, samt hendes kommende baby.

LÆS OGSÅ:   Se første billeder fra 'One More Time' med 'Familien Löwander'-stjerne

Artiklen fortsætter under annoncen

Som store fans af den oprindelige Full House (Hænderne Fulde), er vi glade for at kunne præsentere Fuller House til fans over hele verden, som voksede op på den oprindelige serie, samt en ny generation af globale seere,” udtaler Cindy Holland, Vice President of Original Content for Netflix.

Jeff Franklin, som ligeledes stod bag Full House, vil også være blandt skaberne af Fuller House.

Fuller House får premiere på Netflix Danmark i 2016.Skriv kommentar