Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter ny sæson af ‘Squid Game’

Netflix bekræfter ny sæson af ‘Squid Game’

21/01/2022 | Flixfilm

squid game saeson 2

Efter premieren på sydkoreanske døds-serie ‘Squid Game’ og den efterfølgende verdensomspændende succes, har der været mange rygter om hvorvidt serien ville forsætte med en sæson 2.

Der var kun planlagt en enkelt sæson fra starten, men efter at serien fik den bedste start nogensinde for en Netflix-serie og blev set af mere end 111 millioner i løbet af de første 28 dage, så begyndte rygterne naturligvis at tage fart.

Instruktør, manuskriptforfatter og skaber af overlevelses-serien, Hwang Dong-hyuk har endda selv været ude at sige, at han arbejdede på ikke blot en sæson 2, men også en sæson 3.

Streamingtjenesten Netflix har dog hele tiden haft munden lukket og ikke bekræftet planerne – indtil nu!

Artiklen fortsætter under annoncen

For i forbindelse med regnskabsaflæggelsen forleden kunne Ted Sarandos, Co-CEO hos Netflix, officielt bekræfte, at en ny sæson af ‘Squid Game’ ganske rigtig er på vej.

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente, at kunne kaste sig over de nye afsnit af serien, men skaberen Hwang Dong-hyuk har tidligere udtalt, at han brugte 10 år på at skabe første sæson. Vi håber ikke, at der kommer til at gå ligeså lang tid inden sæson 2 lander på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Den sydkoreanske serie ‘Squid Game’ følger 456 økonomiske desperate mennesker, som skal igennem flere forskellige sindssyge prøvelser, heriblandt børnelegen rød, gul, grøn – stop!, hvor man skal stå fuldstændig stille når der bliver sagt stop. Den heldige vinder af ‘Squid Game’ kan man tage intet mindre end 45 milliarder won med hjem i tasken. Penge som skal løfte deltagerne ud af deres fattigdom og pinsler.

Se ‘Squid Game‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar