Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bekræfter officielt ny sæson af ‘Arrested Development’

Netflix bekræfter officielt ny sæson af ‘Arrested Development’

23/05/2017 | Flixfilm

Det er blot få dage siden, at hovedrolleindehaveren fra komedieserien ‘Arrested Development’, Jason Bateman, skrev på sin Twitter-konto, at han havde forpligtet til at lave nye afsnit af serien, og nu kan streamingtjenesten Netflix således officielt – og endelig – bekræfte, at der kommer en ‘Arrested Development’ sæson 5.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Det er vigtigt, at Netflix endelig har bekræftet en ny sæson, da serien gennem flere år har været omgivet af endeløse rygter, hvor både skuespillere og producere har meddelt at der ville komme nye afsnit – første gang tilbage i 2014 – uden at der dog kom en endelig bekræftelse fra streamingtjenesten.

Den nye sæson af den Emmy-vindende komedieserie får premiere på Netflix i 2018 og bliver med hele den originale rollebesætning, inklusiv Jason Bateman, Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross og Alia Shawkat.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Toscana'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Arrested Development’ blev oprindelig droppet efter tre sæsoner, men Netflix købte i 2012 rettighederne og skabte en fjerde sæson, som fik premiere året efter.

Serien var blot den anden originale serie fra Netflix og kom således lige bagefter premieren på første sæson af ’House of Cards’ med Kevin Spacey.

“Arrested Development byder på unik underholdning og koreografi som ingen anden komedieserie i historien,” udtaler Ted Sarandos, chief content officer hos Netflix “Sæson 4 markerede streamingtjenestens første eventyr med originale komedieproduktioner, og denne gang vil Bluths kollektivt bruge mere kvalitetstid sammen med deres millioner af fans rundt om i verden.”

Se ‘Arrested Development’ på Netflix Danmark. Sæson 5 får premiere i 2018.
Skriv kommentar