Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bekræfter opfølger til ‘Tiger King’

Netflix bekræfter opfølger til ‘Tiger King’

10/04/2020 | Flixfilm

Netflix bekræfter opfølger til Tiger KingStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at der den 12. april kommer et opfølgende afsnit af den ultra-populære docu-serie ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness‘.

Det nye afsnit ‘Tiger King and I’ har komikeren Joel McHale som vært, der følger op på den vilde historie med nye interviews af de flamboyante medvirkende John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, samt Jeff og Lauren Lowe.

Netflix har udsendt en teaser til ‘Tiger King and I’, som kan ses nederst i artiklen.

Baseret på annonceringen så vil det nye afsnit ikke byde på interviews med Carole Baskin og Bhagavan “Doc” Antle, som ellers er blandt de mest markante skikkelser i serien – foruden Joe Exotic, som der heller ikke er nyt interview med da han på nuværende tidspunkt afsoner en længere fængselsstraf.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det opfølgende afsnit blev i første omgang afsløret af den nuværende ejer af Greater Wynnewood Exotic Animal Park, Jeff Lowe på Twitter.

Her fortalte han, at Netflix ville komme forbi parken og lave optagelser til et nyt afsnit, hvor de medvirkende fortæller om deres oplevelser siden serien blev frigivet på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Strays'

‘Tiger King’ havde premiere den 20. marts og er med raketfart blevet blandt de meste sete shows på streamingtjenesten. Netflix har dermed også haft fart på med at sammesætte det nye afsnit, som bygger videre på den massive succes som showet har skabt.

Dokumentarserien følger Joseph Maldonado-Passage, aka “Joe Exotic”, som drev en tiger-zoo i Oklahoma, men som nu sidder fængslet i 22 år for at have hyret en lejemorder til at ordne dyrerettighedsforkæmperen Carole Baskin.

Se ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness‘ på Netflix Danmark. Se det nye afsnit fra den 12. april.Skriv kommentar