Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bekræfter Orange Is the New Black sæson 3

Netflix bekræfter Orange Is the New Black sæson 3

06/05/2014 | Flixfilm

sæson_3_orange_is_the_new_black_netflix_dkNetflix-serien Orange Is the New Black vender tilbage for en tredje sæson på yderligere 13 episoder. Det rapportere flere amerikanske medier. Flere af seriens skuespillere og manuskriptforfattere har ligeledes bekræftet sæson 3 på Twitter og Instagram.

Offentliggørelsen af den nye sæson sker præcis en måned inden Orange Is the New Black sæson 2 har premiere på Netflix. Det sker nærmere bestemt 6. juni.

Da nyheden netop er sluppet ud, er der ikke mange tilgængelige information om den kommende tredje sæson, men den bliver på 13 afsnit og det må forventes, at den får premiere på Netflix i sommerhalvåret 2015.

Orange Is the New Black sæson 2 blev sidste år også annonceret et par uger før første sæson havde premiere. Selvom serien endnu ikke var blevet set af nogle, havde Netflix så stor tiltro til serien at de valgte, at lave endnu en sæson. Til stor lettelse for Netflix er Orange Is the New Black blevet en stor succes for streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til den nyskabende DC-serie 'The Sandman'

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere medier rapportere endvidere, at Orange Is the New Black er den mest populære serie på Netflix. Serien slår dermed andre originale serier fra Netflix som House of Cards, Hemlock Grove og Lilyhammer.
1 kommentar til Netflix bekræfter Orange Is the New Black sæson 3

  1. Viktor Vestergaard Holt - kl. 19:28, 10-08-2014:

    Hej Netflix. Jeg vil give jer helt ret, orange is the new black er fantastic, jet dynes også den er bedre end både house of cards, Fringe go aloe de andre. Men jet villa hue blive glad hvis i sørgede for at lost igen kunne streams, jet nåede lige tilæ midt i sæson 6 og så kunne lost ikke streames længere. Ellers er alle serier der ligger på netflix fede. (Har set dem alle. Jeg mangler kun lidt af lost så har jeg set alt hvad der ligger af tvserier på netflix)
    Men få det lige op at køre med lost igen. Ellers ha det godt.
    KH

Skriv kommentar