Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter ‘Resident Evil’-serie på 8 afsnit

Netflix bekræfter ‘Resident Evil’-serie på 8 afsnit

27/08/2020 | Flixfilm

Netflix bekraefter Resident Evil serie paa 8 afsnitEfter flere års rygter har streamingtjenesten Netflix netop bekræftet, at en ny ‘Resident Evil’-serie på 8 timelange-afsnit er i produktion.

Det skriver Netflix i en pressmeddelelse.

Serien, der er baseret på de populære og bedstsælgende horror-videospil, instrueres af Bronwen Hughes (‘The Walking Dead’, ‘The Journey Is the Destination’), mens Andrew Dabb (‘Supernatural’) er tilknyttet som showrunner.

Allerede i begyndelsen af 2019 blev det rygtet at serien var under udvikling, men det var ikke før i februar 2020, at der dukkede nye oplysninger op, da Netflix ved en fejltagelse kom til at beskrive serien på deres presseside. Informationerne blev dog hurtigt taget ned, men rygterne tog at stort skridt tættere på sandheden.

Nu har Netflix således bekræftet rygterne og samtidig afsløret, at ‘Resident Evil’ vil fortælle en helt ny historie over to tidslinjer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den første tidslinje flytter de to 14-årige søstre Jade og Billie Wesker til New Raccoon City, der på overfladen er en underlig kunstig erhvervsby med Umbrella Corporation i centrum. Men efterhånden som de tilbringer mere tid i byen indse de, at den har meget mere at byde på end først antaget, mens de samtidig mistænker deres for at skjule mørke hemmeligheder, der kan tilintetgøre verden.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

Den anden tidslinje foregår godt et årti ude i fremtiden hvor der er mindre en 15 millioner mennesker tilbage på Jorden, som har selskab af mere end seks milliarder monstre – mennesker og dyr inficeret med T-virus. Søsteren Jade, der nu er blevet 30 år, kæmper for at overleve i denne nye verden, mens hemmelighederne fra hendes fortid – om hendes søster, hendes far og sig selv – fortsætter med at hjemsøge hende.

Capcom udgav ‘Resident Evil’ første gang som videospil i 1996 og er gennem årene blevet et af de mest populære videospil med mere end 100 millioner solgte kopier. Samtidig er der lavet hele seks biograffilm, der tilsammen har indspillet mere end $1,2 milliarder dollars. Det er den mest indbringende filmserie baseret på et videospil nogensinde.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår ‘Resident Evil’-serien får premiere på Netflix Danmark.
1 kommentar til Netflix bekræfter ‘Resident Evil’-serie på 8 afsnit

  1. Alex - kl. 15:05, 29-08-2020:

    Hold nu kæft mand det plot lyder skod. Det her kommer til at stinke ligesom filmene. Eller rettere, det håber jeg at det vil.

    Foregår det så i spillenes eller filmenes univers? For jeg vidste ikke at Jake Müller fra Resi 6 havde søskende.

Skriv kommentar