Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter stjernespækket Susanne Bier-serie

Netflix bekræfter stjernespækket Susanne Bier-serie

04/04/2023 | Flixfilm
Nicole Kidman i Susanne Biers ‘The Undoing’.

For få uger siden kunne vi afsløre, at den prisvindende danske instruktør Susanne Bier, som kendes for ‘Hævnen’, ‘The Undoing’ og ‘Bird Box‘, arbejdede på en ny morderisk Netflix-serie ved navn ‘The Perfect Couple’, men at projektet endnu ikke var blevet endeligt bekræftet.

Det er det nu! Netflix kan nemlig bekræfte at den stjernespækkede ‘The Perfect Couple’ med Susanne Bier ved roret netop er blevet søsat og produktionen er startet op.

Der er tale om en sand stjernespækket miniserie med blandt andet Nicole Kidman (‘The Undoing’), Liev Schreiber (‘Ray Donovan’), Meghann Fahy (‘The White Lotus’), Dakota Fanning (‘The Alienist’) samt Eve Hewson og Jack Reynor fra ‘Flora and Son’ på rollelisten.

‘The Perfect Couple’ er mordmysterium, følger Amelia Sacks (Eve Hewson), der giftes ind i en af de rigeste familier i området, og gommens mor (Nicole Kidman) har intet sparet på brylluppet.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Men da et lig dukker op i havnen om morgenen på dagen, der skulle har budt på årets bryllup, bliver alle gæster til festen pludselig mistænkte.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Perfect Couple’ er baseret på best-selleren af samme navn af Elin Hilderbrand og serien, hvor alle afsnit instrueres af Susanne Bier, bliver på i alt 6 episoder.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Perfect Couple’ kan streames på Netflix.
Skriv kommentar