Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bekræfter ‘The Umbrella Academy’ sæson 2

Netflix bekræfter ‘The Umbrella Academy’ sæson 2

04/04/2019 | Flixfilm

umbrella academy sæson 2 netflix danmarkDen 15. februar havde Netflix premiere på deres originale superhelte-serie ‘The Umbrella Academy’ og nu kan streamingtjenesten oplyse, at serien har fået grønt lys til at fortsætte med sæson 2.

Det bekræfter Netflix, som samtidig har udsendt en teaser, der kan ses nederst i artiklen.

Der er endnu ingen oplysninger om hvornår sæson 2 får premiere, men det skulle være sikkert at alle de medvirkende, heriblandt Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman og Robert Sheehan alle er klar til den nye sæson.

På den samme dag i 1989 bliver 43 spædbørn uforklarligt født af kvinder der hverken var forbundet med hinanden og som ikke havde vist tegn på graviditet. Seks af børnene bliver adopteret af en millionær, der starter ‘The Umbrella Academy’, hvor han opdrager sine “børn” til at skulle redde verden.

Første sæson blev anmeldt her på Flixfilm og anmelderen Michael Larsen kvitterede med tre stjerner og skrev blandt andet;

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

“‘The Umbrella Academy’ er som at se en meget langsom, skæv slægtning til ‘X-Men’ og andre superheltegrupper, men den her samling af særlinge kommer kun med få store overraskelser. Castet gør deres bedste i deres roller og den vilde billedside funkler, men man har konstant følelsen af gentagelse fra andre lignede serier i baghovedet, mens man ser den seneste superhelteserie.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘The Umbrella Academy’ – sæson 1.

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar