Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bestiller animeret serie med monstrene fra ‘Big Mouth’

Netflix bestiller animeret serie med monstrene fra ‘Big Mouth’

09/10/2019 | Flixfilm

human resources netflix big mouth animationTidligere på året kunne Netflix afsløre, at animationsserien ‘Big Mouth’ er blevet forlænget med tre sæsoner og at streamingtjenesten har indgået et eksklusivt samarbejde med seriens skabere om at lave nye serier og film til Netflix.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre det første nye projekt fra ‘Big Mouth’-skaberne Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin og Jennifer Flacket – Det er animationserien ‘Human Resources’.

Annonceringen om den nye serie faldt i forbindelse med Netflix’ tilstedeværelse på tegneserie-messen New York Comic Con forleden.

Der er endnu ikke sluppet mange informationer ud om ‘Human Resources’, men Netflix har frigivet en meget kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Human Resources’ beskrives som værende en “arbejdsplads”-komedie, som foregår i samme monster-verden, der kendes fra ‘Big Mouth’.

Det kan endvidere ikke afsløres hvornår den nye animationsserie lander på streamingtjenesten, men det bliver formentlig i 2020.

LÆS OGSÅ   Se trailer til rum-thrilleren 'Stowaway' med en besætning på kurs mod døden

‘Big Mouth’, der i 2019 blev nomineret til en Emmy for bedste animationsserier, er blevet én af de største animationssucceser for Netflix – skarpt i konkurrence med ‘BoJack Horseman’ og ‘F Is For Family’ og serien har samtidig opnået en anseelig fanskare.

Den surrealistiske og grænseoverskridende komedieserie ‘Big Mouth’, undersøger det glamourøse mareridt ved at være en teenager i puberteten. Her følger man en gruppe drenge og piger, som er på vej til at træde ind i de voksnes alder – med alle de pubertære problemer det giver.    Skriv kommentar