Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bestiller ‘Cursed’ af Frank Miller & Tom Wheeler

Netflix bestiller ‘Cursed’ af Frank Miller & Tom Wheeler

07/04/2018 | Flixfilm

Den anerkendte tegneserie-forfatter Frank Miller (‘Sin City’) og manuskriptforfatter Tom Wheeler (‘Trollhunters’) skal lave drama-serien ‘Cursed’ til streamingtjenesten Netflix, som vil være baseret på den kommende tegneserie af samme navn – Ligeledes lavet af nævnte forfattere.

Det afslører Netflix i en pressemeddelelse.

‘Cursed’ bliver på 10 episoder og får premiere på Netflix Danmark i efteråret 2019.

Tegneserien, som skrives af Tom Wheeler og illustreres af Frank Miller (billedet), byder på en nyfortolkning af legenden om Kong Arthur, fortalt fra gudinden og “damen i søen” Nimues synspunkt. Efter hendes mors død får hun et uventet følgeskab af den unge lejesoldat Arthur, mens hun forsøger at finde Merlin og levere et gammelt sværd. I løbet af hendes rejse bliver Nimue et symbol på mod og oprør mod den komplicerede konge Uther Pendragon.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er som bekendt ikke første gang, at et værk af Frank Miller er blevet filmatiseret. De mest kendte er uden tvivl ‘Sin City’ fra 2005 og ‘300’ fra 2007. Begge film blev ikke blot anerkendt for deres handling, men også deres visuelle udtryk, som er Frank Millers varemærke.

Det bliver dermed spændende at se hvorledes ‘Cursed’ vil blive filmatiseret og om det vil være helt unikt og sætte nye standarder – som det var tilfældet med ‘Sin City’ og ‘300’.

Se ‘Cursed’ på Netflix Danmark i 2019.Skriv kommentar