Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bestiller første brasilianske og futuristiske thriller-serie

Netflix bestiller første brasilianske og futuristiske thriller-serie

07/08/2015 | Flixfilm

netflix logo5I en pressemeddelelse fra Netflix annoncerer den amerikanske streamingtjeneste, at de har bestilt deres første brasilianske originale serie, navngivet 3%, som bliver en futuristisk thrillerserie på 13 episoder. Serien får eksklusiv premiere på Netflix til næste år.

3% instrueres af den Oscar-nominerede Cesar Charlone (City of God, Blindness), mens hovedrollerne spilles af João Miguel (Estômago, Xingu, Felizes Para Sempre?) og Bianca Comparato (Avenida Brasil, Sete Vidas, Irmã Dulce).

Serien handler om en verden ude i fremtiden, som er opdelt i ødelæggelse og velstand. Alle mennesker får én enkelt mulighed for at rejse til den gode side, men først skal de igennem en grusom og unfair proces, hvor kun 3% af dem består og overlever. “3% stiller spørgsmålene omkring et samfund hvor mennesker konstant blive udfordret af tests og udvælgelsesprocesser – uanset om vi kan lide det eller ej,” udtaler instruktør Cesar Charlone.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Produktionen af 3% begynder i starten af 2016 og den vil blive optaget udelukkende i Brasilien. Serien vil endvidere blive optaget i 4K Ultra HD, hvilket giver et knivskarpt billede. For at kunne se Netflix og serien 3% i 4K Ultra HD kræver det, at man abonnere på det store Netflix-abonnement.

3% får premiere på Netflix Danmark i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar