Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bestiller komedieserien Lady Dynamite

Netflix bestiller komedieserien Lady Dynamite

23/06/2015 | Flixfilm

Lady Dynamite er navnet på en ny komedieserie fra Netflix med komiker/skuespiller Maria Bamford i hovedrollen. Serien bliver på 13 episoder og forventes at få premiere til næste år. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Maria Bamford, der har lagt stemmer til et hav af animationsserier, heriblandt Adventure Time og Catdog, samt medvirket i bl.a. Arrested Development som Debrie Bardeaux, har hovedrollen i Lady Dynamite, der handler tilfredsheden ved livet som det nu en gang er.

Serien produceres af Pam Brady, Maria Bamford og Mitch Hurwitz, som var en af skaberne bag komedieserien Arrested Development som Netflix valgte at genoplive for et par år siden.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Lady Dynamite er blot den seneste af en lang række nye serier, som Netflix har annonceret de kommende måneder. Af andre kommende komedieserier kan der blandt andet nævnes With Bob And David med Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul), The Ranch med Ashton Kutcher, samt F is for Family, der er skabt af Michael Price (The Simpsons) og Vince Vaughn (True Detective, Wedding Crashers).

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar