Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bestiller mere ‘Marie Kondo’, ‘Love Is Blind’, ‘The Circle’ & ‘Rhythm + Flow’

Netflix bestiller mere ‘Marie Kondo’, ‘Love Is Blind’, ‘The Circle’ & ‘Rhythm + Flow’

25/03/2020 | Flixfilm

Netflix bestiller mere Marie Kondo Love Is Blind The Circle Rhythm FlowStreamingtjenesten Netflix kunne forleden afsløre, at de har sat en fed streg under deres satsning på reality-tv med nye afsnit af ‘Love Is Blind’, ‘The Circle’ og ‘Rhythm + Flow’, samt en helt ny serie med den japanske oprydningsekspert Marie Kondo.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Datingprogrammet ‘Love is Blind‘ har tiltrukket sig megen opmærksomhed, så at Netflix vil lave nye afsnit kommer ikke som den store overraskelse, men streamingtjenesten har åbenbart stor tiltro til konceptet, så serien er ikke blot blevet forlænget med en enkelt sæson, men to.

Det samme er konkurrence-showet ‘The Circle‘ hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til en præmie på 100.000 dollars. Netflix er netop nu i gang med at caste deltagere til de to nye sæsoner.

Marie Kondo fra det store Netflix-hit ‘Tidying Up With Marie Kondo‘ vender tilbage i den helt nye serie ‘Sparking Joy with Marie Kondo’, hvor hun vil bruge alt sin oprydningsekspertise på at få en lille amerikansk by på rette køl. Byen findes ved en afstemning, som netop nu er i gang på TidyMyTown.com.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst men ikke mindst vender musikkonkurrencen ‘Rhythm + Flow‘ tilbage og dommerne Tip “T.I.” Harris, Cardi B og Chance the Rapper skal igen finde den næste store hip-hop-stjerne.

Netflix har ikke annonceret hvornår de nye sæsoner af ovennævnte serier lander på streamingtjenesten, men man kan umiddelbart forvente, at de vil være klar i slutningen af 2020, hvis altså corona har sluppet sit tag og produktionen af film og serier igen er op i fart.
Skriv kommentar