Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bestiller ny high school-serie ‘Alexa & Katie’

Netflix bestiller ny high school-serie ‘Alexa & Katie’

17/05/2017 | Flixfilm

I en pressemeddelelse fra Netflix lyder det at streamingtjenestens har bestilt en ny komedieserie på 13 afsnit – ‘Alexa & Katie’ er navnet.

Serien handler om to veninder, der have været uadskillelige siden børnehaven, der fulde af forventning skal starte i high school. De to kommer dog ud for en krise, som efterlader dem udenfor vennegrupperne på det værst tænkelige tidspunkt.

De to hovedroller som Alexa og Katie spilles af henholdsvis Disney XD-stjernen Paris Berelc (Mighty Med, Lab Rats: Elite Force), samt Isabel May, der er ny i skuespillerfaget.

‘Alexa & Katie’ er skabt af Heather Wordham (Hannah Montana, Reba), mens Matthew Carlson (Malcolm in the Middle, Samantha Who?) er tilknyttet som showrunner.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i øvrigt den første komedieserie som Netflix producerer selv – inhouse – da serier som Fuller House, The Ranch og One Day At A Time alle er blevet lavet af andre studier.

Streamingtjenesten oplyser ikke hvornår ‘Alexa & Katie’ får premiere på Netflix Danmark, men det er formodentlig til næste år.Skriv kommentar