Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bestiller ny ‘marijuana’-komedie med Oscar-vinderen Kathy Bates

Netflix bestiller ny ‘marijuana’-komedie med Oscar-vinderen Kathy Bates

16/07/2016 | Flixfilm

kathy-bates netflixDen anerkendte Chuck Lorre (The Big Bang Theory, Mom, Mike & Molly, Two and a Half Men) har udviklet en helt ny komedieserie, som streamingtjenesten Netflix oplyser i en pressemeddelelse, at de har fået fingrene i. Serien hedder Disjointed.

Serien, der indtil videre bliver på 20 episoder, har Oscar- og Emmy-vinderen Kathy Bates (Misery, American Horror Story) i hovedrollen som en livslang fortaler for legalisering af marijuana, der efter et langt tilløb endelig for lov til at drive eget cannabis-apotek i LA, sammen med hendes søn, en dybt problematisk sikkerhedsvagt og hendes budtenders – dem som ved en masse om marijuana. Problemet er dog at alle mere eller mindre konstant er høje på de euforiserende stoffer.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'White Noise'

Chuck Lorre ledte tidligere på året efter den rette distribution til Disjointed, som på daværende tid blev kaldet et af de mest forventningsfulde projekter og sammenlignes med The Big Bang Theory – Hvis de ikke var genier, men solgte weed. Det endte som bekendt med at Netflix løb med aftalen.

Lorre og David Javerbaum (The Daily Show, An Act of God) er executive producers/manuskriptforfattere på Disjointed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysinger om hvornår Disjointed får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar