Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bestiller ny religiøs drama-serie; ‘Messiah’

Netflix bestiller ny religiøs drama-serie; ‘Messiah’

19/11/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har købt serien ‘Messiah’, som er en episk og spændingsfyldt drama-serie, der udforsker linjerne mellem religion, tro og politik,

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Messiah’, som får premiere i 2019, bliver beskrevet som en moderne “Jesus-krønike” og handler om den moderne verdens reaktion på en mand, som hævder at være Messias. I Mellemøsten har han fået mange tilhængere, men er han virkelig blevet sendt af Gud eller er det et stort svindelnummer, der truer den geopolitiske orden?

I de 10 episoder følger man historien fra flere vinkler og holdninger, herunder en ung CIA agent, en israelsk shin bet officer, en latino prædikant og hans datter fra Texas, en palæstinensisk flygtning og medierne med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er skabt af Michael Petroni (‘The Chronicles of Narnia: the Voyage of the Dawn Treader’, ‘The Book Thief’), samt den Emmy-vindende Mark Burnett (‘The Voice’, ‘Shark Tank’, ‘Survivor’ og ‘The Bible Series’)

LÆS OGSÅ   Se trailer - Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; 'Universet'

“Serien vil få folk til at stille de store spørgsmål. Hvad hvis nogen dukkede op i 2018 under mystiske omstændigheder og hævder at være Messias? Hvad ville samfundet gøre? Hvordan ville medierne dække ham? Ville verdenssamfundet kollapse?” udtaler Downey og Burnet. “Det er en serie, som kan ændre alt.”

“‘Messiah’ ventes at blive en fascinerende serie for seerne af enhver tro og et spændningsfyldt drama med en historie på globalt plan”, siger Cindy Holland, næstformand for Original Content for Netflix.

‘Messiah’ får premiere på Netflix Danmark i 2019.Skriv kommentar