Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bestiller nyt overnaturligt drama

Netflix bestiller nyt overnaturligt drama

02/04/2015 | Flixfilm

netflix logo2Montauk, er navnet på en ny overnaturlig dramaserie, som streamingtjenesten Netflix netop har bestilt hos instruktørerne Matt Duffer og Ross Duffer (Wayward Pines, Hidden). Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Serien bliver beskrevet som en kærlighedserklæring til 80’erne og den foregår i 1980’ernes Montauk, Long Island, hvor en ung dreng forsvinder ud af den blå luft. Mens venner, familie og politi leder efter drengen bliver de trukket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig lille pige.

Serien bliver på 8 episoder med en varighed på en time pr afsnit.

De to tvillingebrødre Matt Duffer og Ross Duffer har skrevet manuskriptet og vil også stå bag kameraet på serien. De har tidligere gjort sig bemærket med horror-thrilleren Hidden, som de lavede kort efter at være blevet færdig med skolen.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

“Matt og Ross er to filmskabere med en umiskendelig passion for spænding,” udtaler Cindy Holland, VP Originalt Indhold. “Deres unikke vision gennemsyrer dette kommende drama med overnaturlige gys, der vil fange vores globale publikum.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Montauk forventes at få premiere på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar