Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bestiller nyt sci-fi-drama; ‘Another Life’

Netflix bestiller nyt sci-fi-drama; ‘Another Life’

04/05/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har bestilt et nyt rumeventyr på 10 episoder med Katee Sackhoff (‘Battlestar Galactice’) i hovedrollen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I ‘Another Life’ er astronauten Niko Breckridge (Katee Sackhoff) og hendes besætning på en rejse gennem rummet med det formål at finde flere informationer om en fremmed (alien) genstand. Mens hende og hendes unge besætning nærmer sig sandheden, oplever de uventet modstand på en mission, som givetvis kan vise sig at blive en enkeltrejse – uden mulighed for returnering til jorden.

Serien er skabt af Aaron Martin (‘Slasher’, ‘Degrassi: The Next Generation’) og produceres af Noreen halern (‘Alias Grave’, ‘Haven’).

Foruden ovennævnte informationer er det sparsomt med oplysninger andet end at serien beskrives som værende et sci-fi-drama på 10 afsnit, men Flixfilm holder sig naturligivs opdateret hvis flere detaljer om serien slipper ud.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Artiklen fortsætter under annoncen

Katee Sackhoff vil som nævnt have hovedrollen, hvilket betyder at hun atter vil rejse ud i rummet efter at have medvirket i mere end 70 afsnit af rum-eventyret ‘Battlestar Galactica’. Hun har også gjort sig bemærket i flere afsnit af ‘Longmire’ og ’24’.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår ‘Another Life’ er færdigoptaget og vil blive tilgængelig på Netflix Danmark.
Skriv kommentar