Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix betaler $20 mio. for komedie med Melissa McCarthy

Netflix betaler $20 mio. for komedie med Melissa McCarthy

21/04/2020 | Flixfilm

Netflix betaler 20 mio. for komedie med Melissa McCarthyStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de har købt de verdensomspændende rettigheder til drama-komedien ‘The Starling’, som instrueres af Oscar-nominerede Theodore Melfi (‘Hidden Figures’, ‘St. Vincent’).

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Starling’, som har Melissa McCarthy (‘Bridesmaids’), Chris O’Dowd (‘Bridesmaids’), Kevin Kline (‘A Fish Called Wanda’) og Timothy Olyphant (‘Santa Clarita Diet’) på rollelisten, beskrives som et hjertevarmt komediedrama om et par, der oplever en forfærdelig ulykke.

Mens manden stikker af for at pleje sin sorg, tilbringer hustruen Lilly Maynard (McCarthy) det meste af tiden i den smukke baghave, som dog terroriseres af en stor sort stær.

Da hun kontakter en dyrlæge for at få hjælp til at skræmme fuglen væk ender han med at få større betydning for hendes liv end først antaget.

LÆS OGSÅ:   'Skruk' sæson 2 får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Det amerikanske filmmedie Deadline skriver, at Netflix har betalt i omegnen af 20 millioner dollars for ‘The Starling’. En aftale som åbenbart kom i hus efter at streamingtjenesten blot havde læst manuskriptet og set et fire minutters klip.

Produktionen af ‘The Starling’ er, som alle andre film, lukket ned på grund af coronakrisen, så premieredatoen afhænger af hvornår post-produktionen kan genoptages.
Skriv kommentar