Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix betaler $90 mio. for Bright med Will Smith

Netflix betaler $90 mio. for Bright med Will Smith

19/03/2016 | Flixfilm

will-smith-image2Efter flere dages spekulationer kan det amerikanske medie Deadline nu rapporterer, at streamingtjenesten Netflix har betalt $90 millioner dollars for filmen Bright af instruktøren David Ayer (Fury, Suicide Squard), der har stjerneskuespilleren Will Smith og Joel Edgerton i hovedrollen.

Det er Netflix’ største enkeltstående investering nogensinde hvad angår filmrettigheder. Med en pris på $90 millioner dollars, koster Bright langt mere end Netflix’ tidligere indkøb af filmen War Machine med Brad Pitt. Denne har til sammenligning kun et budget på $30 millioner dollars og dermed er budgettet for Bright langt større.

Bright er en futuristisk krimifilm, der foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlig væsner lever side om side. I denne verden leder Will Smith en politiafdeling, som håndterer kriminelle handlinger hvori der indgår magi.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Redeem Team'

Filmen vil blive R-rated, men vil være sammenlignelig med Men in Black trilogien. Der er også mulighed for at Bright får premiere i biografen samtidig med premieren på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke annonceret hvornår Bright forventes at få premiere, men der kommer sandsynligvis til at gå et par på før filmen kan ses på streamingtjenesten Netflix, da optagelserne først begynder til maj.Skriv kommentar