Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix blev forbigået til Emmy Awards 2014

Netflix blev forbigået til Emmy Awards 2014

26/08/2014 | Flixfilm

house of cards season 3 netflix danmarkForleden løb tv-branchens mest prestigefyldt show Emmy Awards af stablen. Netflix var på forhånd udråbt til at blive en aftenens store vindere, men streamingtjenesten måtte se sig slået og gå næsten tomhændet hjem.

Netflix og deres originale serier som House of Cards, Orange is the New Black og Derek var nomineret til ialt 31 priser. Ingen af serierne formåede dog at vinde de mest anerkendte priser, og selvom House of Cards sæson 2 var den absolutte topscore med 13 nomineringer, løb serien kun med en enkelt pris for bedste lydmix. House of Cards var blandt andet nomineret til bedste dramaserie, men måtte se sig slået af serien Breaking Bad, om den kræftsyge kemilærer, der begynder at producere amfetamin i en autocamper.

Orange is the New Black var ligeledes nomineret til 12 priser, heriblandt for bedste komedieserie, men serien fik kun en pris for bedste kameraføring og casting, mens skuespilleren Uzo Aduba blev anerkendt for sin gæsterolle.

LÆS OGSÅ:   Netflix annoncerer efterfølger til den ulækre 'The Platform'

Heller ikke Ricky Gervais, der for sin rolle i den melodramatiske serie Derek var nomineret til bedste hovedperson i en komedieserie, kunne tage en pris med hjem.

Netflix vandt ved sidste års Emmy Awards tre priser fordelt på ialt 14 nomineringer, og derfor var det forventet at streamingtjenesten med dette års 31 nomineringer ville vinde en stor del af priserne, men Netflix måtte altså gå næsten tomhændet hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen




1 kommentar til Netflix blev forbigået til Emmy Awards 2014

  1. Navn - kl. 10:38, 11-03-2019:

    Hvorfor ser vi stadig denne 5-år gamle “nyhed”?

Skriv kommentar