Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bliver billigere end Disney+

Netflix bliver billigere end Disney+

14/10/2022 | Flixfilm

Tidligere på året kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at de var på vej med et billigere reklame-abonnement til de medlemmer, som gerne ville slippe lidt billigere om måneden og ikke havde noget mod at se et par reklamer mens de streamer film og serier.

Nu er Netflix klar med det omtalte abonnement, som lanceres i USA den 3. november og kort efter i Mexico, Canada Australien, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Korea og Spanien.

Det billigere abonnement med reklamer bliver dermed ikke tilgængeligt i Danmark i første omgang.

Ikke desto mindre er det interessant at Netflix har overhalet den konkurrerende streamingtjeneste Disney+ indenom. Både hvad angår lancering og pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reklameabonnementet hos Disney lanceres nemlig først til december og kommer til at koste $7 om måneden mod Netflix’ månedlige pris på $6.

Prisen og lanceringstidspunktet var noget der gav investorerne julelys i øjnene og de sendte derfor aktien op med 2,5%. Det vurderes, at Netflix kan få 40 mio. nye seere med den nye streamingløsning i 2023.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scott Pilgrim Takes Off' - sæson 1

Det billigere Netflix-abonnement med reklamer kommer til at hedde “Basic with Ads” og der vil være fire til fem minutters reklamer i timen, og de vil blive vist både før og efter film og serier. En enkelt reklame har en fastsat varighed på 15 eller 30 sekunder.

Hvis man hopper på reklameabonnementet skal man også være opmærksom på at man ikke får adgang til samme fulde udvalg som hvis man vælger et abonnement uden reklamer. Udvalget vil være 5%-10% smallere og årsagen til dette er licensaftaler hvor Netflix ikke har lov til at vise programmerne med reklamer.

Det vil hellere være muligt at downloade film og serier som det er med et standardabonnement.

Netflix har endnu ikke afsløret hvornår det billigere abonnement med reklamer kommer til Danmark.
Skriv kommentar