Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix blotter hed trailer til ny erotisk thriller-serie ‘Obsession’

Netflix blotter hed trailer til ny erotisk thriller-serie ‘Obsession’

05/04/2023 | Flixfilm

Om mindre end 10 dage har streamingtjenesten Netflix premiere på den britiske serie ‘Obsession’ om erotisk besættelse og forbudt begær.

Det er en spændende, erotisk thrillerserie på blot 4 episoder, som kan streames fra den 13. april.

I anledning af den snarlige premiere har Netflix netop udsendt den første intense trailer til ‘Obsession’, der kan ses nederst i artiklen.

‘Obsession’ foregår i London hvor en intens affære mellem en talentfuld og respekteret kirurg William (Richard Armitage) og hans søns forlovede Anna (Charlie Murphy) bliver til en farlig, altopslugende erotisk besættelse med ødelæggende konsekvenser for hele familien, som truer med at forandre deres liv for altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien centrerer sig om det farlige trekantsdrama, men hvor længe kan de holde deres hemmelighed skjult, før nogen kommer til skade?

LÆS OGSÅ:   Første Netflix-serier ramt af strejke

I hovedrollerne ses som nævnt Richard Armitage (‘Hobitten’) og Charlie Murphy (‘Peaky Blinders’) mens de får følgeskab af Indira Varma (‘Obi-Wan Kenobi’), Pippa Bennett-Warner (‘Gangs of London’) og Rish Shah (‘The Long Goodbye’).

Miniserien instrueres af Lisa Barros D’Sa og Glenn Leyburn, som seneste stod bag dramaet ‘Ordinary Love’ med Liam Neeson og Lesley Manville, og historien er baseret på Josephine Harts roman ‘Damage’ fra 1991.

Se ‘Obsession’ på Netflix Danmark fra den 13. april.
Skriv kommentar