Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bremser medlemsflugten

Netflix bremser medlemsflugten

19/10/2022 | Flixfilm

Til trods for at det ikke er mere end få dage siden, at vi kunne berette at inflationen har fået mange Netflix-medlemmer til at overveje deres abonnement en ekstra gang, så var det umiddelbart ikke noget der kunne ses i det seneste regnskab fra streamingjensten.

Her fremgår det nemlig, at Netflix har formåetat vende tabet af abonnenter i tredje kvartal af 2022.

Streamingtjenesten har de seneste to kvartaler mistet medlemmer, men denne kan kunne de rapportere en medlemsfremgang på 2,4 millioner fordelt over hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har nu 223,1 mio. medlemmer over hele verden.

Selskabet forklarer tilstrømningen med, at streamingtjenesten har haft premiere på nye afsnit af ‘Stranger Things‘, actionfilmen ‘The Gray Man‘ og serien ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story‘, som alle har været store streaminghits.

Den danske film ‘Kærlighed for voksne‘ kan også klappe sig selv på skulderen for at have været medvirkende til streamingtjenestens fremgang. Den psykologiske thriller er nemlig den mest sete internationale Netflix-film i kvartalet.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier arbejder på morderisk Netflix-serie

Netflix forventer dog, at kunne få endnu flere mennesker ind i folden i løbet af årets sidste måneder. Her har streamingtjenesten nemlig premiere på en ny sæson af ‘The Crown‘, samt den stjernespækket efterfølger til biografhittet ‘Knives Out’ fra 2019; ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery

Samtidig introducerer streamingtjenesten et billigere abonnement med reklamer, som gerne skulle kunne lokke flere folk til, der ikke har lyst til at betale den fulde pris for et abonnement. Det nye Netflix-abonnement bliver dog ikke tilgængeligt i Danmark i første omgang.Skriv kommentar