Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bruger 115 milliarder kroner på film og serier i 2023

Netflix bruger 115 milliarder kroner på film og serier i 2023

19/04/2023 | Flixfilm

netflix logo

Flere end 50 nye Netflix-film får premiere på Netflix i løbet af 2023.

Det koster naturligvis mange penge, og i forbindelse med seneste regnskab kunne streamingtjenesten afsløre hvor mange penge de kaster efter nye film og serier i år.

Netflix bruger 115 milliarder kroner på film og serier i 2023.

En stor del af pengene benyttes til at udvikle og producere streamingtjenestens egne film, serier og shows, som blandt andet hittene ‘Extraction‘, ‘Wednesday‘, ‘The Night Agent‘, ‘Murder Mystery‘, ‘Stranger Things‘.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er i stedet for at indkøbe film og serier fra andre tv-stationer, som alligevel kan streames hos konkurrenterne eller i biograferne.

Strategien ser ud til at virke: Netflix har nu over 232 millioner betalende medlemmer, og streamingtjenesten fremhæver selv deres Oscar-vindende indhold, som for eksempel ‘Intet nyt fra Vestfronten‘ fra 2022.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

For blot få år siden brugte streamingtjenesten 105 milliarder kroner på nyt indhold og beløbet er derfor steget betragteligt over en kort periode.

Analytikere forventer dog, at Netflix i 2026 vil være helt oppe at bruge 161 milliarder kroner på film og serier.

Pengene skal naturligvis bruges på at udvikle streamingtjenesten med unikt indhold, som ikke kan streames hos konkurrenterne, og dermed fastholde medlemmerne med mange timers eksklusiv underholdning.
Skriv kommentar