Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix bruger 41 milliarder på film og serier i 2017

Netflix bruger 41 milliarder på film og serier i 2017

27/10/2016 | Flixfilm

Oitnb-netflixTil næste år vil streamingtjenesten Netflix bruger over 41 milliarder danske kroner på nye film og serier.

Det skriver Netflix i deres seneste regnskabsrapport.

En stor del af pengene vil Netflix benytte på at udvikle og producere deres egne film, serier og shows, som streamingtjenesten blandt andet kendes for med Stranger Things, Narcos, The Crown og House of Cards.

Den resterende del af beløbet vil benyttes på at købe rettighederne til film og serier udgivet og lavet af andre selskaber og tv-stationer.

Konkurrencen mellem streamingtjenesterne er intensiveret betragteligt de senere år og det gælder således om at kunne tilbyde sine kunder eksklusive film og serier, som ikke kan findes hos konkurrenterne. Der er for eksempel ikke mange gengangere i udvalget hos streamingtjenesten Netflix, Viaplay, HBO Nordic og Cmore i Danmark, alene af den grund at de kan tilbyde unikt indhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Dette er grunden til at Netflix vælger at benytte en stor del af de 41 milliarder kroner på at lave nye serier og film, som kun kan ses på Netflix og dermed ikke vil været tilgængeligt hos konkurrenterne.

Netflix optrapper ligeledes udvalget af egne film og serier fordi streamingtjenesten får mest for pengene ved at producere indholdet selv. Netflix har tidligere udtalt, at indkøb af film og serier fra andre tv-stationer er dyrt og ikke nødvendigvis ligeså populært som det Netflix selv producere.

I 2017 kommer der over 1000 timers originalt indhold fra Netflix. Det svarer til 2,5 timers unik underholdning fra Netflix – hver eneste dag!
Skriv kommentar