Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bruger milliarder på europæiske film og serier

Netflix bruger milliarder på europæiske film og serier

06/03/2017 | Flixfilm

I starten af marts havde Netflix inviteret diverse medier til et stort anlagt arrangement i Berlin, hvor streamingtjenesten fastslog deres tilknytning og forpligtelse i udvikling af europæisk indhold.

Under arrangementet kunne grundlægger og chef for Netflix, Reed Hastings, stolt oplyse, at streamingtjensten siden 2012 har investeret mere end 12,3 milliarder danske kroner i europæiske film og serier, mens mere end 90 produktioner er under udvikling.

De originale produktioner, som omfatter serier, film, børneprogrammer, dokumentarer, stand-up mv., inkluderer blandt andet den kommende tyske serie; Dark, som byder på gys, gru og mystik, der vækker minder fra ‘Stranger Things’.

Netflix kunne ligeledes annoncere, at de har indgået et nyt samarbejde med BBC One, BBC Two og Canal Plus, om at udvikle henholdsvis TROY: Fall of a City, Black Earth Rising og The Spy, som er nye og kommende serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang Netflix samarbejder med lokale tv-stationer. Serien Lilyhammer er for eksempel udviklet i samarbejde med den norske tv-station NRK, mens Netflix var med til at finansiere tredje sæson af den danske TV2-serie Rita.

LÆS OGSÅ   Se trailer til ny serie fra skaberne af 'Papirhuset'

Det er dog ikke kun til medlemmerne bosiddende i Europa, som de lokale serier er henvendt til. Som Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, udtrykker det;

“Faktisk kom halvdelen af seerne til de europæiske serier fra lande udenfor Europa, hvilket gør os overbeviste om at vores kommende portfølje af internationale shows ligeledes vil blive set af både lokale seere og fra andre lande.”1 kommentar til Netflix bruger milliarder på europæiske film og serier

  1. Palle lysemose Hansen - kl. 20:03, 12-03-2017:

    Hej jeg vil gerne meldes ud af Netflix mvh Palle l Hansen

    Skriv kommentar