Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix bruger milliarder på nyt indhold

Netflix bruger milliarder på nyt indhold

13/02/2014 | Flixfilm

netflix udvalg indhold nytNetflix vil bruge 3 mia. dollars på nye film og serier til streamingtjenesten det kommende år. Det fremgår af det seneste regnskab fra Netflix. Herudover skal der bruges over 6 mia. dollars de næste tre år på, at sikre sig eksklusive rettigheder til film og serier, samt udvikle nye programmer der kun kan ses på Netflix.

Konkurrencen blandt streamingtjenesten er blevet intensiveret de seneste år og konkurrencen er især blevet skærpet efter at Netflix har opnået en anseelig størrelse. Alle streamingtjenesterne forsøger, at indgå eksklusive rettigheder med filmselskaberne således de har et udvalg der ikke kan findes hos de andre streamingtjenester og dermed en opnå en klar konkurrencefordel. Den skærpede konkurrence er blandt andet grunden til, at Netflix vælger at investere massivt i nye rettighedsaftaler. Konkurrencen betyder også, at rettigheder er blevet langt dyrere da mange streamingtjenester er ude efter dem og filmselskaberne derfor kan presse prisen op.

LÆS OGSÅ   Komedieserien 'Russian Doll' er snart tilbage

Den stigende konkurrence er ligeledes grunden til, at Netflix er begyndt at investere massivt i, at udvikle egne tv-programmer og film. Netflix udtaler, at de i dette år vil bruge omkring 10% af budgettet på egenproduktioner. Netflix har oplevet stor succes med deres egenproduktioner og derfor kan det kun forventes, at streamingtjenesten vil øge investeringen yderligere de kommende år. Det er allerede blevet annonceret, at der i det kommende år kommer nye sæsoner af House of Cards, Orange is the New Black, Derek, Lilyhammer og Hemlock Grove. Herudover kommer der også et par helt nye originale shows.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix bruger milliarder på nyt indhold

  1. Tom Andreasen - kl. 13:15, 17-02-2014:

    Det vil jeg se før jeg tror det! I de år vi har været medlem har Netflix ikke andet end kommet med tomme løfter og britiske tv-serier til Danmark. Forandringer i år, det vil jeg glæde mig til. Hvornår i år vil man måske begynde at mærke forandringen?
    Og hvor meget mere skal man betale pr. måned? De 79 kroner vi giver nu, syntes jeg er for meget og det er taget i betragtning af de valg muligheder der ligger derinde. Der så mange britiske tv-serier derinde at det føles som om at man faktisk bor i England.
    Og hvad med de løfter i har givet nogle af jeres kunder. Der er gået et år nu og visse tv-serier er stadig ikke blevet lagt ind?

Skriv kommentar