Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix byder 0 mio. for ‘Godzilla vs. Kong’

Netflix byder $200 mio. for ‘Godzilla vs. Kong’

26/11/2020 | Flixfilm

Godzilla vs. Kong netflix danmarkMens mange biografer over store dele af verden fortsat holder lukket bliver hylderne i Hollywood mere og mere fyldte med færdigindspillede film, som blot venter på at få premiere.

Blandt eksemplerne er den imødesete amerikanske monsterfilm ‘Godzilla vs. Kong’, der var planlangt til at blive udsendte i biograferne i denne måned, men har måtte lide samme skæbne som øvrige storfilm og er derfor blevet udsat til 2021.

‘Godzilla vs. Kong’ er en efterfølger til ‘Godzilla’, ‘Godzilla: King of the Monsters’ og ‘Kong: Skull Island’, med blandt andet Alexander Skarsgård, Kyle Chandler, Rebecca Hall og ‘Stranger Things‘-stjernen Millie Bobby Brown på rollelisten.

Men nu kan det amerikanske medie The Hollywood Reporter afsløre, at streamingtjenesten Netflix har budt intet mindre end 200 mio. dollars – 1,2 milliarder danske kroner – for de eksklusive rettigheder til den amerikanske actionfilm med kæmpe øglen og aben.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Produktionselskabet Legendary Pictures, som ejer 75% er positive overfor tilbuddet, men det har dog umiddelbart ikke været tiltrækkende for Warner Bros, der ejer de resterende 25%.

Artiklen fortsætter under annoncen

For selvom at seneste film i rækken ‘Godzilla: King of the Monsters’ ikke blev den forventede succes, så har alle film tilsammen trods alt næsten indtjent 9 millarder danske kroner.

Warner Bros presser derfor på at få ‘Godzilla vs. Kong’ ud på deres egen nye streamingtjeneste HBO Max.

Det lader dog ikke til, at den endelige beslutningen er blevet taget, så hvorvidt ‘Godzilla vs. Kong’ dukker op på Netflix Danmark indenfor nærmeste fremtid må tiden vise.
Skriv kommentar