Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix byder over to milliarder for ‘Knives Out’ 2+3 med Daniel Craig

Netflix byder over to milliarder for ‘Knives Out’ 2+3 med Daniel Craig

07/04/2021 | Flixfilm

knives out netflixStreamingtjenesten Netflix har øjensynligt haft den helt store pengepung fremme.

For ifølge amerikanske medier, herunder Deadline, er Netflix ved at lukke en astronomisk aftale om rettighederne til ‘Knives Out’ 2 og 3 – De planlagte efterfølgere til den succesfulde biograffilm fra 2019.

Mere end 2,5 milliarder danske kroner skal streamingtjenesten slippe for at få de eksklusive streaming-rettigheder til efterfølgerne som har Daniel Craig i hovedrollen og Rian Johnson i instruktørstolen.

Hverken skuespillere eller Netflix har ikke kommenteret på aftalen, men optagelserne til den første film skulle begynde i Grækenland til sommer.

‘Knives Out’ er et klassisk, men samtidig moderne mordmysterium, hvor den skyldige skal findes efter en aldrende rigmand dør aftenen efter sin 85-års dag under mystiske omstændigheder – og hele familien er naturligvis under mistanke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nu op til den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc – spillet af en veloplagt Daniel Craig – at opklare dødsfaldet. Hans opklaringsarbejde bringer dog alle den mystiske families skeletter ud af skabet.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Foruden Daniel Craig medvirkede også Michael Shannon, Christopher Plummer, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette og LaKeith Stanfield i den første film fra 2019.

‘Knives Out’ blev til da optagelserne til James Bond-filmen ‘No Time To Die’ var sat på midlertidig pause og Craig ledte efter noget at fordrive tiden med. Rian Johnson, som nok er bedst kendt for ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’ havde manuskriptet klar og fik hurtigt samlet et hold til at få filmen i kassen.

Rian Johnson, som også skrev den første film, har øjensynligt allerede manuskripterne klar til de kommende to efterfølgere.
Skriv kommentar