Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix byder på flere underholdende stand-up shows

Netflix byder på flere underholdende stand-up shows

21/04/2016 | Flixfilm

netflix-danmark-logo langNetflix gør en dyd ud af at have en masse eksklusive film og serier på deres streamingtjeneste, mens også stand-up comedy er i høj kurs hos den amerikanske medievirksomhed. Netflix kan dermed nu annoncere en række nye shows, som vil få premiere de kommende måneder. Se og læs mere om de forskellige shows med bla.a Bo Burnham, Iliza Shlesinger og Jim Jefferies herunder.

Ali Wong: Baby Cobra – Premiere 6. maj
Den kompromisløse Ali Wong har altid ønsket sig et konventionelt liv. I showet Baby Cobra tager hun os med på rejse efter Mr. Perfekt og de ting der følger med: blive gift, købe hus og få et barn. Men det hele er ikke helt som hun havde planlagt. Se Ali beklage sig i det morsomme show, som blev optaget da hun var 7 måneder henne i sin graviditet.

Bo Burnham: Make Happy – Premiere 3. juni
En blanding af stand-up, musik og teatre er hvad der bedst beskriver dette hylende morsomme og originale show fra Bo Burnham, der er filmet på Capitol Theatre i Port Chester, New York.

Jim Jefferies: Freedumb – Premiere 1. juli
Dette er Jim Jefferies andet originale Netflix-show og denne gang kaster han sig over religion, frihed og Bill Cosby. “Freedumb” blev indspillet foran et udsolgt publikum på Nashvilles James Polk Theater.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Jeff Foxworthy and Larry the Cable Guy: We’ve Been Thinking… – Premiere 26. august
Komikerne Jeff Foxworthy og Larry the Cable Guy har slpet sig sammen i dette show hvor de indtager scenen på det historiske Orpheum Theater i Minneapolis foran et udsolgt publikum. Showet byder solo-shows ved begge komikere men også et ekstra nummer hvor de er på scenen sammen og besvarer publikums spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills – Premiere 23. september
I et show optaget d. 23. april 2016 i Chicago, vender den hurtigtalende Iliza Shlesinger tilbage på Netflix med sit andet originale show, der byder på underholdende jokes, som appelerer til alle.

Netflix er verdens førende udbyder af internet-tv med over 80 millioner medlemmer i over 190 lande, som ser mere end 125 millioner timers serier og film hver dag, bl.a. originale serier, dokumentarer og spillefilm.
Skriv kommentar