Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-chef: “For meget bras og for lidt, der er virkelig godt”

Netflix-chef: “For meget bras og for lidt, der er virkelig godt”

07/10/2019 | Flixfilm

netflix reed hastingsGrundlæggeren af Netflix, Reed Hastings var forleden i København da han skulle mødes med kulturminister Joy Mogensen og spise smørrebrød med Lars Mikkelsen (!) – Der har haft et større engagement med Netflix i forbindelse med serien ‘House of Cards’, hvor han spillede den russiske præsident Viktor Petrov.

Danmarks største kulturinstitution DR fangede Reed Hastings til et interview, som åbnede op om sine yndlingsserier og det generelle udbud af film og serier på streamingtjenesten.

Efter at have snakket kort om den danske Netflix-serie ‘The Rain’, spørger de to interviewere Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg indtil udvalget og om det ikke kan bliver for meget med alle de film og serier.

– Altså, der er jo altid for meget bras og for lidt, der er virkelig godt. Det er jo ligesom med bøger – der bliver skrevet 100.000 romaner om året, men der er kun et par stykker, der virkelig bliver lagt mærke til, lyder det fra grundlæggeren.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

Reed Hastings fortætter – Man kan ikke rigtig vide det med kultur, man er nødt til at lave det og så se. Nogle gange tror man bare, at noget bliver fantastisk, og så gør det ikke. Andre gange er der noget, man slet ikke holder øje med, der bryder totalt igennem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver hertil spurgt om Reed Hastings vil nævne nogle fiaskoer, hvilket han katagorisk afviser at svare på. Han nævner dog ‘BoJack Horseman’, som en serie der lyder så skør på papiret, at den aldrig var udset til at blive så succesfuld, som den trods alt er blevet.

Hele interviewet kan læses på dr.dk.
Skriv kommentar