Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix and Chills – Uhyggelige film og serier til Halloween

Netflix and Chills – Uhyggelige film og serier til Halloween

05/10/2018 | Flixfilm

Det er blevet oktober og mørket er atter ved at indramme Danmark i dystre kulde og isolation. Det betyder også at Halloween er lige oppe over.

Halloween er som bekendt alle gyserfans favorit årstid, da gaderne emmer af gys og gru med skræmme monstre, spøgelser, trolde og andre overnaturlige væsener, der færdes rundt.

Hvis ikke man tør våge sig udenfor, så er streamingtjenesten Netflix heldigvis klar med timevis af uhyggelig underholdning når det er Halloween den 31. oktober.

I år har Netflix samlet alle de Halloween-relateret film og serier under kategorien “Netflix and Chills” – Hvilket naturligvis er et ordspil på den frække joke “Netflix and Chill”, som blev kendt i den brede befolkning sidste år.

Vi har i denne artikel udvalgt 5 film og serier blandt Netflix-anbefalingerne, som vi mener er selvskrevne til en skrækkelig aften foran fjernsynet.

Artiklen fortsætter under annoncen

It

Mens børn forsvinder rundt omkring i byen, må en gruppe udstødte se deres største frygt og en morderisk, rædselsvækkende og tilsyneladende usynlig klovn i øjnene.

Se It på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Ghoul

Da en ny fange i en militær fangelejr begynder at opføre sig uhyggeligt, bliver en ung forhørsleders jagt efter sandheden til en kamp for at overleve.

Se Ghoul på Netflix.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

En nervøs sygeplejerske må passe en svagelig gyserforfatter i et hus fuldt af hemmeligheder.

Se I Am the Pretty Thing That Lives in the House på Netflix.

Hostel

Tre ubesindige studerende rejser til Slovakiet for at finde et herberg, som angiveligt skulle være fyldt med kåde kvinder, men udsættes i stedet for ubeskrivelig tortur.

Se Hostel på Netflix.

House at the End of the Street

Det bliver endnu mere stressende for en teenager at flytte til en ny by, da hun finder ud af, at der er blevet begået et dobbeltmord i nabohuset.

Se House at the End of the Street på Netflix.

Se alle Halloween-anbefalingerne fra Netflix her: Gyserfilm på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm: HER.




1 kommentar til Netflix and Chills – Uhyggelige film og serier til Halloween

  1. Ricco - kl. 17:50, 30-12-2021:

    Det er mærkeligt. At den gyser jeg helt klart er den mest undervurderet ikke er der. Alle som har fået den anbefalet mener den er vild..
    Det er
    The Autopsy of Jane Doe

Skriv kommentar