Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix Danmark viser eksklusiv dokumentarfilm

Netflix Danmark viser eksklusiv dokumentarfilm

05/11/2013 | Flixfilm

the square netflix dokumentar dkStreamingtjenesten Netflix’ Netflix’ originale serier som House of Cards, Orange Is the New Black og Hemlock Grove får nu følgeskab af en original dokumentarfilm. Det drejer sig om The Square, der er et gribende portræt af den egyptiske revolution. The Square får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i starten af 2014.

Dokumentarfilmen indfanger umiddelbarheden og intensiteten af protesterne på Tahrir-pladsen fra omstyrtelsen af Hosni Mubarak i 2011 til afsættelsen af Mohammed Morsi i 2013. The Square er et kalejdoskopisk og intuitivt portræt af begivenhederne, som de udfolder sig. Bevæbnet med intet andet end kameraer, sociale medier og en resolut vilje til forandring giver Khalid Abdalla – en egyptisk skuespiller, der bl.a. havde hovedrollen i ”Drageløberen”, og den karismatiske Ahmed, os et frontlinje-perspektiv af den igangværende kamp udkæmpet med nye våben.

LÆS OGSÅ   'Cowboy Bebop'-skaber kunne ikke fordrage Netflix-serien

The Square vandt dette års Toronto International Film Festival Documentary People’s Choice Award, mens en tidligere version af “The Square” vandt publikumsprisen ved Sundance Film Festival 2013. Filmen var også Official Selection ved New York Film Festival 2013.

“Vi er dybt begejstrede for at kunne præsentere en fantastisk dokumentar, der på en menneskelig måde skildrer en af de vigtigste begivenheder i vor tid. The Square er dokumentarfilm på højeste niveau – en smukt konstrueret krønike af modige mennesker, som kæmper mod alle odds for at gøre deres land til et bedre sted,” fortæller Lisa Nishimura, vicepræsident for Netflix Original Documentary Programming.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar